• Va multumim pentru prezenta pe site-ul www.optiblu.ro .

  Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor Termeni și conditii, de aceea se recomanda citirea lor cu atentie. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.

  Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot diferi de produsele comercializate din cauza editarii electronice sau manuale a informatiilor primite de la furnizori. Ramele si ochelarii de soare se vand insotiti de toc, acesta putand fi diferit ca model sau culoare.

  Stocul online este actualizat zilnic și nu reprezinta un angajament al procesarii comenzii. Intre stocul online si stocul din magazine pot aparea diferente datorita procesarii simultane.

  Legal


  Intregul continut al site-ului (imagini, texte, grafica, logo-uri, baze de date, scripturi) este proprietatea SC Optical Network SRL si a furnizorilor sai și este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor prevazuta de lege. Folosirea elementelor enumerate mai sus fara acordul Optical Network se pedepseste conform legilor in vigoare.

  www.optiblu.ro este operat de SC Optical Network SRL

  Sediu: Bucurest, Sector 1, Str. Horia Macelariu, nr. 61-81, Corp B, Parter
  Adresa de corespondenta: BucurestSector 1, Str. Horia Macelariu, nr. 61-81, Corp B, Parter
  CUI: 16894187
  Registrul Comertului: J40/17529/2004

  Capital social: 3.483.090,10 LEI
  Cont bancar: RO36BACX0000000731239310 deschis la UniCredit

 • Optical Network SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.


  Optical Network SRL se angajeaza sa foloseasca datele personale exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.


  Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.


  Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.


  Conform cerintelor noului Regulament al Uniunii Europene nr.679/2016 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Optical Network SRL se angajeaza sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.


  Pentru mai multe informatii puteti accesa Notificarea Optical Network privind prelucrarea datelor cu caracter personal.


  Pentru exercitarea drepturilor sau pentru orice alte solicitari legate de datele personale prelucrate de Optical Network SRL, clientii se pot adresa in acest sens direct ofiterului responsabil cu protectia datelor, cu cerere scrisa trimisa la adresa Str. Amiral Horia Macelariu, nr. 61-81, Corp B, Parter, Camera 7, Sector 1, Bucuresti sau pe e-mail dpo@opticalnetwork.ro. Orice solicitare va primi raspuns intr-un termen rezonabil, ce nu poate depasi 30 de zile calendaristice.

Abonează-te

la newsletterul

și fii la curent cu cele mai noi oferte!

Te poti dezabona oricand prin accesarea URL-ului din subsolul email-ulurilor primite.