Renu MultiPlus (Pachet economic 2 x 360 ml)

4854610

In stoc

ReNu MultiPlus este un brand de incredere si de renume mondial, cu o istorie plina de succes. Aceasta solutie este folosita pentru hidratarea, curatarea, clatirea, dezinfectarea si pastrarea lentilelor de contact moi. ReNu omoara microbii in doar 4 ore – si ajuta stfel la mentinerea confortului lentilelor si pastrarea sanatatii ohilor tai.

Solutia ReNu MultiPlus contine Hydranate, un ingredient special care indeparteaza depunerile de proteine. Poti astfel sa cureti, sa clatesti, sa dezinfectezi si sa indepartezi proteinele si sa pastrezi lentilele cu un singur tip de solutie – ReNu MultiPlus.

Caracteristici principale si beneficii:
-Curata, clateste indeparteaza depunerile de proteine si ofera o dezinfectare exceptionala
-Peste 10 ani de eficacitate dovedita ca si solutie multifunctionala
-Pastreaza lentilele pana la 30 zile
-Ingrijire pentru ochi sanatosi

Deoarece ochii tai sunt atat de importanti, nu fa experimente cu orice solutie. Diversele solutii pot sa nu fie compatibile intre ele si nu toate solutiile sunt sigure pentru lentilele tale. Intotdeauna respecta instructiunile corecte privind intretinerea si purtarea lentilelor de contact si mergi regulat la un specialist oftalmolog. Intreaba specialistul daca ai nelamuriri in ceea ce priveste intretinerea lentilelor tale de contact.
Solutia are o valabilitate de 3 luni de la deschidere.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 17 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 17 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 3 lei.


85.00 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie