BIOTRUE (Pachet economic 2x360 ml)

4876390

In stoc

Formula Biotrue depaseste limitele intretinerii clasice a lentilelor de contact, fiind prima solutie multifunctionala ce combina elementele de inovatie bio cu un sistem extraordinar de dezinfectare.
Solutia Biotrue, destinata ingrijirii lentilelor din material hidrogel sau silicon hidrogel, este inspirata din biologia ochiului uman, asigurand dezinfectarea completa de care au nevoie ochii sanatosi, prin formula unica conceputa sa se potriveasca cu pH-ul lacrimilor naturale.
Caracteristici si beneficii:
  • Confort sustinut pana la 20 ore, lentilele tale sunt permanent hidratate si confortabile datorita hialuronatului, agentul natural de hidratare ce se regaseste si in ochii tai.
  • Asigura sanatatea ochilor tai, elimina rapid microbii si impuritatile de pe lentilele prin cel mai nou si eficient sistem dual de dezinfectie din lume.
  • Senzatie naturala pentru ochii tai, sporeste confortul la purtarea lentilelor de contact datorita pH-ului egal cu al lacrimilor sanatoase.
  • Ochii tai, mereu sanatosi si fericiti, protejeaza ochii impotriva bacteriilor pentru ca mentine active proteinele benefice din lacrimile tale si ofera un confort sustinut prin indepartarea proteinelor denaturate de pe suprafata.

Pachetul Biotrue are inclus si recipient pentru lentile de contact. Solutia este valabila 3 luni de la deschidere.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 19 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 19 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 4 lei.


99.00 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie