OPTI-FREE REPLENISH (300 ML)

4837019

In stoc

OPTI-FREE Replenish este solutie multifunctionala, biocompatibila, pentru lentile de contact moi, inclusiv lentile din silicon hidrogel ce ofera un grad de dezinfectare foarte ridicat. OPTI-FREE RepleniSH are la baza sistemul inovator TearGlyde care creste gradul de hidratare al lentilelor pana la 14 ore/zi.

Cand lentilele sunt introduse complet in solutie OPTI-FREE Replenish, suprafata lor este reconditionata datorita sistemului inovator TearGlyde. Acesta permite mentinerea pe suprafata lentilei a unui strat subtire de hidratare naturala, specifica sistemului lacrimal al ochiului, intreaga zi.
OPTI-FREE Replenish reprezinta "stiinta confortului": dezinfectare biocompatibila (inclusiv nivel minim de colorare a corneei), proprietati excelente de curatare, dezinfectare si umidifiere.
Solutia de intretinere OPTI-FREE RepleniSH asigura o buna curatare si hidratare a lentilelor si o confort de durata, ce se mentine pe toata perioada de purtare.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 11 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 11 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 2 lei.


57.00 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie