OPTI-FREE REPLENISH (120 ML)

4848513

In stoc

OPTI-FREE Replenish este solutie multifunctionala, biocompatibila, pentru lentile de contact moi, inclusiv lentile din silicon hidrogel ce ofera un grad de dezinfectare foarte ridicat. OPTI-FREE RepleniSH are la baza sistemul inovator TearGlyde care creste gradul de hidratare al lentilelor pana la 14 ore/zi.

Cand lentilele sunt introduse complet in solutie OPTI-FREE Replenish, suprafata lor este reconditionata datorita sistemului inovator TearGlyde. Acesta permite mentinerea pe suprafata lentilei a unui strat subtire de hidratare naturala, specifica sistemului lacrimal al ochiului, intreaga zi.
OPTI-FREE Replenish reprezinta "stiinta confortului": dezinfectare biocompatibila (inclusiv nivel minim de colorare a corneei), proprietati excelente de curatare, dezinfectare si umidifiere.
Solutia de intretinere OPTI-FREE RepleniSH asigura o buna curatare si hidratare a lentilelor si o confort de durata, ce se mentine pe toata perioada de purtare.

Solutia are o valabilitate de 3 luni de la deschiderea recipientului.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 6 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 6 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 1 lei.


33.00 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie