-50%

Max Co SUN MAX&CO 18 (S) 359/S 807 54 Mareste

SUN MAX&CO 18 (S) 359/S 807 54

Brand: Max Co

Ghid Marimi

729 lei

364 lei

In Stoc

Detalii:
Material
acetat
Gen
Femei
Forma Ramei
Lungime punte nazala (mm)
19 mm
Lungime brat (mm)
140 mm
Max & Co. este un brand dedicat femeilor, care pe langa creatiile vestimentare, se bucura de un deosebit succes si in randul colectiilor de ochelari de soare. Modelele sunt caracterizate de un design sofisticat, culori intense, linii ce respecta ultimele tendinte dar si materiale de calitate. Eleganti si versatili, ochelarii de soare Max & Co. sunt creati pentru femeia contemporana si mereu in pas cu moda, care, prin detalii, doreste sa adauge stil imaginii sale. Materialele utilizate sunt rezistente si 100% hipoalergenice iar lentilele sunt dotate negresit cu filtru UV. Modelele definesc un stil plin de farmec si jovialitate fiind mereu una din piesele de rezistenta ale unei tinute si atitudini nonconformiste.

Recenzii

Scrieti o recenzie

SUN MAX&CO 18 (S) 359/S 807 54

SUN MAX&CO 18 (S) 359/S 807 54

Max & Co. este un brand dedicat femeilor, care pe langa creatiile vestimentare, se bucura de un deosebit succes si in randul colectiilor de ochelari de soare. Modelele sunt caracterizate de un design sofisticat, culori intense, linii ce respecta ultimele tendinte dar si materiale de calitate. Materialele utilizate sunt rezistente si 100% hipoalergenice iar lentilele sunt dotate cu filtru UV.

Summary

  • Product Name:SUN MAX&CO 18 (S) 359/S 807 54
  • Product Reference: 359
  • By Max Co
  • Price: lei
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: Max & Co. este un brand dedicat femeilor, care pe langa creatiile vestimentare, se bucura de un deosebit succes si in randul colectiilor de ochelari de soare. Modelele sunt caracterizate de un design sofisticat, culori intense, linii ce respecta ultimele tendinte dar si materiale de calitate. Materialele utilizate sunt rezistente si 100% hipoalergenice iar lentilele sunt dotate cu filtru UV.
Path: > > SUN MAX&CO 18 (S) 359/S 807 54

30 alte produse in aceeasi categorie:

Personalizare produs

Dupa salvarea produsului personalizat, amintesteti sa ti-l adaugi in cos.

Text

loader

Abonează-te la noutăți

Priveste lumea cu ochii deschisi! Descoperi mai repede cele mai noi modele și nu ratezi nicio promoție.

HAI SĂ NE IMPRIETENIM

Ne găsești în locurile tale preferate online! Urmărește-ne și află noutăți și răspunsuri la întrebările care te preocupă.