ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM (6 lentile)

In stoc

Lentilele de contact ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM ofera o excelenta senzatie de confort si performanta vizuala in medii solicitante. Impreuna cu tehnologia unica Accelerated Stabilisation Design, ce mentine pozita lentilei indifferent de activitatile desfasurate, vederea ramane stabila, precisa si clara. Recomandam lentilele ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM daca: aveti astigmatism, aveti nevoie de lentile de contact care sa ramana stabile pentru a beneficia de o vedere clara indiferent de ceea ce faceti, lucrati foarte mult cu dispozitive digitale, petreceti timp in medii incalzite sau cu aer conditionat, va simtiti ochii obositi pe durata zilei, doriti o lentila de contact extrem de confortabila si preferati lentile reutilizabile.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 25 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 25 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 5 lei.


Lentilele de contact ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM ofera o excelenta senzatie de confort si performanta vizuala in medii solicitante. Impreuna cu tehnologia unica Accelerated Stabilisation Design, ce mentine pozita lentilei indifferent de activitatile desfasurate, vederea ramane stabila, precisa si clara. Recomandam lentilele ACUVUE OASYS for ASTIGMATISM daca: Aveti astigmatism; Aveti nevo

125.00 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie