1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM (30 lentile)

In stoc

Daca aveti astigmatism si sunteti in cautarea unor lentile de contact de unica folosinta (zilnice) care sa va ofere o vedere clara si stabila, indiferent cum va miscati capul sau ochii, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM sunt alegerea ideala. Recomandam lentilele 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM: aveti astigmatism, va simtiti ochii sensibili, suferiti de alergii care va afecteaza ochii, preferati prospetimea si confortul unor lentile noi in fiecare zi, aveti nevoie de lentile de contact care isi pastreaza pozitia pentru a va oferi o vedere clara, orice ati face, va simtiti ochii uscati, in special spre sfarsitul zilei si sunteti in cautarea unor lentile de contact care sa va ofere protectie impotriva transmisiei radiatiilor UV.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 27 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 27 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 5 lei.


Daca aveti astigmatism si sunteti in cautarea unor lentile de contact de unica folosinta (zilnice) care sa va ofere o vedere clara si stabila, indiferent cum va miscati capul sau ochii, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM sunt alegerea ideala. Recomandam lentilele 1-DAY ACUVUE MOIST for ASTIGMATISM : Aveti astigmatism; Va simtiti ochii sensibili; Suferiti de alergii ca

137.00 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie