Bausch + Lomb PureVision2 HD (3 lentile) Mareste

PureVision2 HD (3 lentile)

Brand: Bausch + Lomb

LC-4927769

Sfera
Raza de Curbura
Diametru

84 lei

In Stoc

Detalii:
Domeniu dioptric
de la -12,00 la +6,00
Raza de curbura
8,60 mm
Diametru
14,0 mm
Ambalaj
3 lentile/cutie
Tip corectie
miopie si hipermetropie
Mod de purtare
zi si noapte 30 zile
Material
silicon-hidrogel
Continut de apa
36%
Transmisibilitate oxigen
130 dk/t
Filtru UV
da

PureVision2 HD sunt lentile de contact lunare, create cu High Definition Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederea neclara si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba.
Lentilele PureVision 2HD asigura o transmisibilitate a oxigenului de 130 Dk/t reducand oboseala si inrosirea ochilor. Datorita fluxului ridicat de oxigen lentilele de contact PureVision2 HD permit o purtare flexibila, fie pe timpul zilei, fie zi si noapte timp de o luna.
PureVision2 HD sunt foarte subtiri, au profilul lentilei rotunjit fapt ce reduce frecarea intre ochi si suprafata lentilei in timpul utilizarii.
Lentilele PureVision2 HD asigura: vedere incredibil de clara - Lentilele PureVision2 HD sunt create cu High DefinitionTM Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederea neclara si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba (de ex. la condus noaptea, la cinema etc) si confort exceptional la purtare - Lentilele PureVision2 HD sunt la momentul actual unele dintre cele mai subtiri lentile de contact din lume, incredibil de usor de manevrat. In plus, pentru ca lentilele sunt ambalate intr-o solutie intens hidratanta, asigura confort maxim, de la aplicare si pe toata durata purtarii.
Ochi sanatosi care respira - Oxigenul este elementul cheie pentru a avea ochi stralucitori si sanatosi. De aceea lentilele PureVision2 HD asigura un flux crescut de oxigen ochilor tai, oferind o senzatie atat de naturala incat uiti ca porti lentile de contact.

Recenzii

Scrieti o recenzie

PureVision2 HD (3 lentile)

PureVision2 HD (3 lentile)

PureVision2 HD sunt lentile de contact lunare, create cu High Definition Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederea neclara si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba. Lentilele PureVision 2HD asigura o transmisibilitate a oxigenului de 130 Dk/t reducand oboseala si inrosirea ochilor. Datorita fluxului ridicat de oxigen lentilele de contact PureVisio

Summary

  • Product Name:PureVision2 HD (3 lentile)
  • Product Reference: LC-4927769
  • By Bausch + Lomb
  • Price: lei
  • Product Width: 0.00 cm
  • Product Height: 0.00 cm
  • Product Depth: 0.00 cm
  • Product Weight: 0.00 kg
  • Description: PureVision2 HD sunt lentile de contact lunare, create cu High Definition Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederea neclara si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba. Lentilele PureVision 2HD asigura o transmisibilitate a oxigenului de 130 Dk/t reducand oboseala si inrosirea ochilor. Datorita fluxului ridicat de oxigen lentilele de contact PureVisio
Path: > > PureVision2 HD (3 lentile)

Personalizare produs

Dupa salvarea produsului personalizat, amintesteti sa ti-l adaugi in cos.

Text

loader

Abonează-te la noutăți

Priveste lumea cu ochii deschisi! Descoperi mai repede cele mai noi modele și nu ratezi nicio promoție.

HAI SĂ NE IMPRIETENIM

Ne găsești în locurile tale preferate online! Urmărește-ne și află noutăți și răspunsuri la întrebările care te preocupă.