PureVision2 HD Toric (6 lentile)

In stoc

Incearca noua generatie de lentile de contact din silicon-hidrogel PureVision2 HD for Astigmatism cu High Definition Optics. Noile lentile torice sunt create cu trei tehnologii inovatoare care iti ofera o vedere incredibil de clara si stabila, pe toata durata purtarii.

Vedere incredibil de clara cu High Definition™ Optics

Reduce halourile si reflexiile orbitoare ca tu sa te poti bucura de o vedere impecabil de clara, cu perceptia detaliilor fine chiar si in conditii de lumina difuza. Tehnologia conceputa special pentru pacientii cu astigmatism, corecteaza atat aberatiile sferice cat si astigmatismul secundar.

Stabilitate rotationala excelenta

Asigura o vedere clara si stabila in mod constant pe toata durata purtarii. Reduce senzatia de incetosare si vederea neclara asociate cu schimbarea brusca a privirii

Confort maxim cu ComfortMoist

O tehnologie unica constand in doua inovatii: design subtiat al lentilei ce iti ofera o senzatie uimitor de naturala asigurand un confort sustinut zi de zi si solutie intens hidratanta in blister ce iti ofera un confort sporit din momentul aplicarii.

Sanatate oculara

Fluxul optim de oxigen ce patrunde prin materialul lentilei asigura sanatate si confort ochilor tai, lentilele PureVision 2 for Astigmatism cu High Definition Optics putand fi purtate in mod flexibil cu inlocuire la o luna.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 39 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 39 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 8 lei.


199.00 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie