-22%

Reduced price! Lentile de contact lunare, PureVision 2 HD 3 lentile/cutie

Lentile de contact lunare, PureVision 2 HD 3 lentile/cutie

In stoc

PureVision2 HD sunt lentile de contact lunare, create cu High Definition Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederea neclara si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba.
Lentilele PureVision 2HD asigura o transmisibilitate a oxigenului de 130 Dk/t reducand oboseala si inrosirea ochilor. Datorita fluxului ridicat de oxigen lentilele de contact PureVision2 HD permit o purtare flexibila, fie pe timpul zilei, fie zi si noapte timp de o luna.
PureVision2 HD sunt foarte subtiri, au profilul lentilei rotunjit fapt ce reduce frecarea intre ochi si suprafata lentilei in timpul utilizarii.
Lentilele PureVision2 HD asigura: vedere incredibil de clara - Lentilele PureVision2 HD sunt create cu High DefinitionTM Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederea neclara si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba (de ex. la condus noaptea, la cinema etc) si confort exceptional la purtare - Lentilele PureVision2 HD sunt la momentul actual unele dintre cele mai subtiri lentile de contact din lume, incredibil de usor de manevrat. In plus, pentru ca lentilele sunt ambalate intr-o solutie intens hidratanta, asigura confort maxim, de la aplicare si pe toata durata purtarii.
Ochi sanatosi care respira - Oxigenul este elementul cheie pentru a avea ochi stralucitori si sanatosi. De aceea lentilele PureVision2 HD asigura un flux crescut de oxigen ochilor tai, oferind o senzatie atat de naturala incat uiti ca porti lentile de contact.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 13 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 13 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 3 lei.


PureVision2 HD sunt lentile de contact lunare, create cu High Definition Optics, un design special pentru reducerea aberatiilor sferice cauzatoare de vederea neclara si lipsa de contrast in conditii de lumina slaba. Lentilele PureVision 2HD asigura o transmisibilitate a oxigenului de 130 Dk/t reducand oboseala si inrosirea ochilor. Datorita fluxului ridicat de oxigen lentilele de contact PureVisio

69.42 lei

89 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie