PureVision MultiFocal(6 lentile)

In stoc

Lentilele de contact Pure Vision Multi-Focal sunt create cu tehnologia AerGel, un material unic care asigura un flux optim de oxigen si impiedica formarea depunerilor de proteine ca tu sa te simti confortabil si sa iti pastrezi ochii sanatosi. Asa de confortabil, incat abia iti vei da seama ca porti lentile de contact. Lentilele sunt concepute astfel incat sa impiedice formarea depunerilor si a proteinelor, astfel incat ele vor ramane curate intreaga zi.

Datorita profilului special rotunjit al marginilor, lentilele Pure Vision sunt confortabile la purtare atat ziua cat si noaptea. In plus, spre deosebire de de majoritatea lentilelor de contact, lentilele Pure Vision pot fi purtate zilnic (10-12 ore pe zi) si sunt aprobate F.D.A. si pentru port continuu (zi si noapte) pana la 30 de zile. Ceea ce inseamna ca, indiferent de modul de purtare, poti fi sigur ca lentilele Pure Vision sunt confortabile si ochii tai vor fi sanatosi.

Intotdeauna urmeaza indicatiile prescriptorului in ceea ce priveste modul de purtare si inlocuire.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 43 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 43 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 9 lei.


219.00 lei

+ -

Produse din aceeasi categorie