Alcon Dailies Total 1 (30 lentile) Mareste

Dailies Total 1 (30 lentile)

Brand: Alcon

LC-4827530

Sfera
Raza de Curbura
Diametru

202 lei

In Stoc

Detalii:
Domeniu dioptric
de la -12,00 la +6,00
Raza de curbura
8,50 mm
Diametru
14,10 mm
Ambalaj
30 lentile/cutie
Tip corectie
miopie si hipermetropie
Mod de purtare
utilizare unica, inlocuire zilnica
Material
hidrogel
Continut de apa
33%
Transmisibilitate oxigen
156 dk/t
Filtru UV
da

DAILIES TOTAL1 este prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, premiata cu Optician Awards la categoria lentila de contact a anului 2014. Iata de ce lentilele DAILIES TOTAL1 sunt atat de confortabile, incat nici nu le simti: TEHNOLOGIE INOVATOARE - Prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, de la 33% in interiorul lentilei la peste 80% spre suprafata, ajungand la peste 99% la marginea lentilei. TRANSMISIBILITATE LA OXIGEN - Cea mai mare transmisibilitate la oxigen comparativ cu celelalte lentile zilnice existente, Dk/t = 156. LUBRIFIERE - Lubrifiere superioara care depaseste nivelul oferit de alte lentile de contact concurente. CONFORT - Confort exceptional de la aplicare si pana la sfarsitul zilei.

Recenzii

Scrieti o recenzie

Dailies Total 1 (30 lentile)

Dailies Total 1 (30 lentile)

DAILIES TOTAL1 este prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, premiata cu Optician Awards la categoria lentila de contact a anului 2014. Iata de ce lentilele DAILIES TOTAL1 sunt atat de confortabile, incat nici nu le simti: TEHNOLOGIE INOVATOARE Prima si unica lentila de contact cu un continut variabil de apa, de la 33% in interiorul lentilei la peste 80% spre suprafata,

Personalizare produs

Dupa salvarea produsului personalizat, amintesteti sa ti-l adaugi in cos.

Text

loader

Abonează-te la noutăți

Priveste lumea cu ochii deschisi! Descoperi mai repede cele mai noi modele și nu ratezi nicio promoție.

HAI SĂ NE IMPRIETENIM

Ne găsești în locurile tale preferate online! Urmărește-ne și află noutăți și răspunsuri la întrebările care te preocupă.