Alcon Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile) Mareste

Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile)

Brand: Alcon

LC-4927523

Sfera
Raza de Curbura
Diametru

360 lei

In Stoc

Detalii:
Domeniu dioptric
de la -10,00 la +6,00
Raza de curbura
8,40 mm si 8,60 mm
Diametru
13,8 mm
Ambalaj
6 lentile/cutie
Tip corectie
miopie si hipermetropie
Mod de purtare
purtare continua, 30 zile si nopti
Material
silicon-hidrogel
Continut de apa
24%
Transmisibilitate oxigen
175 dk/t
Filtru UV
da, 100%

AIR OPTIX Night & Day Aqua sunt lentile de contact lunare, ce pot fi purtate 24 de ore pe zi pana la 30 de zile si nopti consecutiv, cu recomandare de curatare la 7 zile. Ele ofera cea mai mare transmisibilitate la oxigen dintre toate lentilele moi existente, fiind ideale pentru persoanele care isi doresc o purtare continua. Lentilele AIR OPTIX Night & Day Aqua ofera o purtare confortabila pe tot parcursul zilei datorita agentului de umectare Aqua si a materialului foarte fin, rezistent la depuneri. Proprietatile avansate si materialul revolutionar din care sunt produse lentilele AIR OPTIX Night & Day Aqua, permit o purtare extinsa de pana la 30 de zile, zi si noapte. Profesionistii aleg acest produs pentru pacientii care prefera sa doarma cu lentilele de contact. Testeaza-le si tu!

Recenzii

Scrieti o recenzie

Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile)

Air Optix Night and Day Aqua (6 lentile)

AIR OPTIX Night & Day Aqua sunt lentile de contact lunare, ce pot fi purtate 24 de ore pe zi pana la 30 de zile si nopti consecutiv, cu recomandare de curatare la 7 zile. Ele ofera cea mai mare transmisibilitate la oxigen dintre toate lentilele moi existente, fiind ideale pentru persoanele care isi doresc o purtare continua. Lentilele AIR OPTIX Night & Day Aqua ofera o purtare confortabila pe tot

Personalizare produs

Dupa salvarea produsului personalizat, amintesteti sa ti-l adaugi in cos.

Text

loader

Abonează-te la noutăți

Priveste lumea cu ochii deschisi! Descoperi mai repede cele mai noi modele și nu ratezi nicio promoție.

HAI SĂ NE IMPRIETENIM

Ne găsești în locurile tale preferate online! Urmărește-ne și află noutăți și răspunsuri la întrebările care te preocupă.