Air Optix Colors Blue (cu dioptrii)

LC-

In stoc

Lentilele de contact Air Optix Colors sunt combinatia perfercta intre culoare si material (silicon-hidrogel), cu proprietati superioare de transmisibilitate a oxigenului. Ochii vor arata sanatosi si se vor simti confortabil pe parcursul purtarii, datorita tehnologiei unice. Lentilele Air Optix Colors sunt primele lentile cosmetice din silicon hidrogel din Romania fiind disponibile in 9 nuante atragatoare - culori vibrante sau subtile, cu sau fara dioptrie: Blue, Green, Gray, Pure Hazel, Brown, Brilliant Blue, Gemstone Green, Sterling Gray, Honey. Lentilele pot fi utilizate timp de o luna de zile, insa nu se recomanda sa fie purtate si in timpul noptii.

Prin cumpararea acestui produs puteti colecta 21 puncte de loialitate. Cosul tau va totaliza 21 puncte de loialitate care pot fi convertite într-un voucher de 4 lei.


Lentilele de contact Air Optix Colors sunt combinatia perfercta intre culoare si material (silicon-hidrogel), cu proprietati superioare de transmisibilitate a oxigenului. Ochii vor arata sanatosi si se vor simti confortabil pe parcursul purtarii, datorita tehnologiei unice. Lentilele Air Optix Colors sunt primele lentile cosmetice din silicon hidrogel din Romania fiind disponibile in 9 nuante atra

109.00 lei