Lentile contact

Filtre

Categorii

Pret

75 lei - 315 lei

Tip Lentila Contact

Tip Corectie Lentile

  

Carduri cadou

  

In ziua de astazi, cele mai multe dintre job-uri impun utilizarea unui ecran digital pentru mai multe ore consecutiv.

Ne dedicam intru totul muncii noastre si uitam, sa avem grija de ochii nostri. La sfarsitul zilei ne simtim epuizati, irascibili sau fara putere de concentrare. Ce este de facut? In primul rand, trebuie sa stii ca ochii nostri nu sunt construiti pentru un astfel de efort.

Multi dintre noi dezvoltam afectiuni ale globului ocular, fara sa ne dam seama, care ne pot pune in pericol sanatatea si productivitatea la locul de munca. De aceea, pentru a fi sigur de capacitatea ta de concentrare dar sa te poti bucura si de vedere optima, optiunea de a purta lentile de contact de calitate este cea mai buna decizie. Reduc senzatia de uscaciune a ochilor si sunt aproape invizibile, ceea ce face ca purtarea lor sa fie una confortabila.

Nu numai ca iti protejeaza ochii si iti ofera senzatie de confort, dar lentilele de contact inlocuiesc cu succes ochelarii si te scapa de grija acestora. Alegand sa porti lentile de contact, te bucuri de multiple avantaje:

  • Curatarea si depozitarea acestora nu necesita efort
  • Nu se aduna particule de praf
  • Pot fi purtate si de persoanele predispuse la alergii
  • Pot fi purtate si de sportivi

Lentile de contact de la branduri de renume

Producatorii de lentile de contact imbunatatesc constant performantele produselor. Scopul lor este de a produce lentile care sa-ti ofere confort pe intreaga durata de utilizare, fara a prezenta vreun pericol si fara a provoca disconfot ochilor tai.

In catalogul OPTIblu gasesti atat lentile de contact zilnice, dar si lentile pe care le poti purta o luna intreaga, fara sa le schimbi, sau doua saptamani. Tu alegi ce ti se potriveste. Desigur, inainte de achizitiona orice model de lentile de contact este necesara o vizita la medicul tau oftalmolog sau optometrist. Doar specialistii iti poate spune cu exactitate ce lentile de contact iti sunt necesare. Pentru ca ochii nostri difera de ai altor persoane, doar specialistul iti poate spune ce diametru sau raza de curbura trebuie sa aiba lentilele tale de contact, dar si tipul acestora.

Lentilele de contact pot corecta diferite afectiuni precum: miopie, hipermetropie, prezbiopie sau astigmatism. Daca suferi de una din acestea, s-ar putea ca lentilele de contact sa iti vina in ajutor. Cele mai calitative lentile de contact le poti gasi in catalogul OPTIblu, retea ce s-a facut cunoscut prin brandurile de notorietate pe care le comercializeaza. Daca si tu vrei sa inlocuiesti ochelarii de vedere cu lentile de contact, rasfoieste catalogul OPTIblu si descopera lentilele care ti se potrivesc.

Orice model ti se potriveste, (lentile de contact zilnice, lentile de contact lunare, lentile de contact lunare etc) trebuie sa stii ca in catalogul OPTIblu gasesti o varietate de modele de lentile de contact, realizate de brand-uri de renume in industria optica. Descopera ce ti se potriveste si alege lentilele de contact care sa iti ofere protectie si confort pe durata intregii zile.

Comanda online lentile de contact de la optiblu.ro.

Ce sunt lentilele de contact?

Sunt lentile subtire aplicate pe suprafata ochilor. Sunt folosite ca dispozitive medicale, terapeutice, sau estetic. Acestea nu modifica campul vizual fiind puse direct pe ochi. Inainte de renuntat la ochelari in favoarea lentielor de contact se recomanda consultarea medicului.

Cate tipuri de lentile de contact exista?

Lentilele de contact sunt clasificate in mai multe moduri: lentile de contact de unica folosinta, zilnice, cu perioada mare de folosire(lunare), dar si in functie de tipul de material folosit, astfel avem lentile de contact moi si rigide.

Ce lentile de contact aleg?

Lentilele de contact se aleg numai dupa consultarea unui specialist, acesta determina tipul lentilei, materialul folosit precum si durata recomandata de purtare a lentilei de contact.

Abonează-te

la newsletterul

și fii la curent cu cele mai noi oferte!

Te poti dezabona oricand prin accesarea URL-ului din subsolul email-ulurilor primite.