Programeaza o consultatie

In magazinele OPTIblu te asteapta personal specializat format din medici, optometristi si consultanti de vanzari, gata sa se dedice nevoilor tale si sa vina cu cele mai bune solutii. Determinarea dioptriilor se face in functie de nevoile si stilul de viata, folosind aparatura de ultima generatie. Consultantii din magazin te ajuta sa iei cea mai buna decizie in alegerea ochelarilor de vedere, tinand cont in permanenta de aspectele estetice, dar si de buget. Pentru a efectua o programare la OPTIblu, te rugam sa completezi formularul de mai jos iar in cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri pentru confirmare.

In magazinele OPTIblu poti beneficia de urmatoarele tipuri de consultatii: determinare dioptrii si prescriptie ochelari de vedere pentru adulti, determinare dioptrii si prescriptie ochelari de vedere pentru copii (pana in 14 ani) si determinare dioptrii, prescriptie si adaptare cu lentile de contact.

Consultatia este GRATUITA la optometrist pana la data de 30.09.2018, numai la achizitia de ochelari vedere, incluzand rama, lentile si montaj.