Cardul Cadou OPTIblu

Vrei sa le oferi celor dragi un cadou și nu ai idee ce anume le-ar placea? Pentru ca dorintele sunt atat de diferite, surprinde-i oferindu-le libertatea de a-și alege singuri cadoul. Ofera Cardul Cadou OPTIblu cu care isi pot achizitiona ce isi doresc.

Cardul poate fi folosit ca modalitate de plata pentru toate serviciile si produsele disponibile in magazin, iar detinatorii se vor putea bucura de acest produs intregul an. Disponibilitate: 200, 350, 500 si 1000 lei, in toate magazinele OPTIblu.

Cardul Cadou OPTIblu

Pachete AVANTAJ 59, 99, 149 si 199 LEI

Pachetele AVANTAJ includ o selectie de rame si lentile de vedere, pentru toate categoriile de buget, astfel incat sa acopere o paleta diversificata de nevoi de corectie. Lentilele incluse sunt marca Essilor, iar in functie de pachetul ales, pot avea aplicat urmatoarele tratamente: durificare, protectie UV sau antireflex.

Ramele incluse in pachet apartin marcilor: Montini, Life, Owlet, Polaroid, Polar, Oliver sau Ocean. In functie de rama aleasa, economia fata de achizitionarea separata a produselor, ajunge pana la 268 lei.

Pachete AVANTAJ 59, 99, 149 si 199 LEI

Pachet Smart Junior 249 LEI

Destinat celor mici, acest pachet contine lentile marca Essilor din policarbonat - material incasabil, ultra usor si subtiat, cu tratament antireflex si care permite o curatare mai usoara a lentilelor. Lentila este special creata pentru a raspunde nevoilor multiple ale copiilor.

Ramele incluse in pachet apartin marcilor: Hello Kitty, Avengers, Polaroid, Star Wars, Polar, Polaroid sau Tartine et Chocolate. In functie de rama aleasa, economia fata de achizitionarea separata a produselor, ajunge pana la 240 lei.

Pachet Smart Junior 249 LEI

Pachet Smart Digital 299 LEI

Destinat persoanelor care petrec mai mult de patru ore in fata dispozitivelor digitale ( telefon, tableta sau laptop), acest pachet contine lentile marca Essilor cu tratament antireflex ( respinge reflexiile deranjante de la lumina artificiala/naturala) si tratament de protectie contra luminii albastre/violet (emisa de catre ecranele digitale) .

Ramele incluse in pachet apartin marcilor: Oliver, Ocean, Polar, Polaroid, UCB, Thema, Converse, Cacharel, Puma sau Pepe Jeans. In functie de rama aleasa, economia fata de achizitionarea separata a produselor, ajunge pana la 250 lei.

Pachete AVANTAJ 59, 99, 149 si 199 LEI

Pachet Smart Heliomat 449 LEI

Destinat persoanelor sensibile la lumina sau care pur si simplu isi doresc o pereche de ochelari cu dubla utilitate, atat de vedere, cat si de soare, pachetul SMART HELIOMAT raspunde cu brio acestor cerinte. Pachetul include lentile marca Essilor, cu tratament antireflex si fotocromic- inchidere a lentilelor pana la 60-65% ( in functie de lumina si temperatura). Lentilele sunt disponibile pe variante de nuante precum gri si maro.

Ramele incluse in pachet apartin marcilor: Pierre Cardin, Pepe Jeans, Polar, Roger Duval, Polaroid, Ocean, Oliver. In functie de rama aleasa, economia fata de achizitionarea separata a produselor, ajunge pana la 278 lei.

Pachet Smart Heliomat 449 LEI

Pachet Smart Progresiv 599 LEI

Destinat persoanelor care sufera de prezbiopie si care isi doresc o singura pereche de ochelari atat pentru vederea la distanta cat si pentru cea de aproape, pachetul Smart Progresiv este alegerea perfecta. Lentilele incluse sunt marca Essilor si sunt ideale pentru persoanele care poarta lentile progresive pentru prima data, adaptarea fiind usoara.

Ramele incluse in pachet apartin marcilor: Pierre Cardin, Pepe Jeans, Polar, Roger Duval, Polaroid, Sisley, Replay sau Thema. In functie de rama aleasa, economia fata de achizitionarea separata a produselor, ajunge pana la 492 lei.

Pachet Smart Progresiv 599 LEI

Pachet Smart Fashion 699 LEI

Destinat celor isi doresc o rama de brand, pachetul Smart Fashion isi propune sa indeplineasca toate criteriile pentru o pereche de ochelari de vedere ideala: estetic, vedere optima si raport calitate-pret. Pachetul contine lentile cu tratament din gama superioara de tratamente Esiilor. Lentilele din acest pachet sunt dotate cu tratament antireflex, tratament pentru prevenirea zgarieturilor, tratament oleofob, tratament impotriva murdariei si tratament antistatic.

Ramele incluse in pachet apartin marcilor: Boss Orange, Moschino, Max&Co, Tommy Hilfiger, Gf Ferre, Roger Duval, Missoni, Diesel, Carrera. In functie de rama aleasa, economia fata de achizitionarea separata a produselor, poate ajunge pana la 556 lei.

Pachet Smart Fashion 699 LEI