Despre noi

OPTIblu este unul dintre principalii retaileri de optica mediacala din Romania. A luat nastere in 2004, pornind de la o extensie a marcii Sensiblu – lantul de farmacii, dezvoltandu-se apoi intr-o retea de magazine cu o strategie de marketing proprie, adaptata la cererile unei piete distincte, din ce in ce mai complexe. La OPTIblu, noi privim achizitia unei perechi de ochelari atat din perspectiva estetica, cat si din perspectiva medicala, oferind o experienta placuta si memorabilia fiecarui client.

In 2017, OPTIblu a obtinut certificatul “Marca numarul 1 In Romania pentru Calitate in domeniul optica medicala” si medalia QUDAL cu 5 stele pentru calitate. Certificarea a fost acordata in urma unui studiu efectuat pe piata din Romania, pe un esantion de 1200 de persoane, de catre compania elvetiana de cercetare ICERTIAS.

Produse

OPTIblu detine cel mai diversificat portofoliu de produse, cu peste 50 de marci celebre de rame de vedere si ochelari de soare. Printre cele mai populare marci se numara: Polaroid, Ray Ban, Carrera, Hugo Boss, Dior, Max &Co, Max Mara, Pepe Jeans, Pierre Cradin, Converse, Tommy Hilfiger si multe altele.

De la produse best-seller la creatii aduse la viata ca omagiu pentru anumite cauze, tehnologii high-tech, materiale eco-friendly, branduri de nisa sau colectii 100% handmade, OPTIblu reuseste sa multumeasca si cele mai rafinate gusturi. Accesoriile pentru ochelari, gama de lentile de contact si solutiile de intretinere intregesc portofoliul de produse OPTIblu, oferind fiecarui client o solutie completa pentru nevoile sale.

Servicii

Consilierea personalizata, comunicarea activa cu fiecare client si interesul pentru nevoile sale, sunt doar cateva elementele de diferentiere ce stau la baza conceptului OPTIblu. Din punct de vedere medical, clientii OPTIblu beneficiaza de servicii pentru determinare de dioptrii atat pentru adulti cat si pentru copii si au alaturi specialisti care ii ghideaza in intreg procesul de adaptare cu lentile de contact sau alegere al ochelarilor de vedere.

Dotari

Cabinetele de optica medicala din cadrul retelei OPTIblu beneficiaza de aparatura moderna, de la producatori cu renume mondial – Essilor, Zeiss si Rodenstock. Dotarea standard care se regaseste in fiecare cabinet cuprinde: auto-refractometru (popular cunoscut ca “dioptron”) utilizat pentru masurarea dioptriilor, lensmetrul ce masoara puterea lentilelor ochelarilor, biomicroscop ce reprezinta un instrument indispensabil in prescrierea lentilelor de contact, dar si pentru a descoperi diverse afectiuni oftalmologice de la suprafata sau din interiorul ochilor, trusa de lentile si proiectorul de teste ce folosesc pentru a masura refractia subiectiva si optoptip ce foloseste pentru testarea acuitatii vizuale in zona de aproape.

Contacteaza-ne!

Abonează-te

la newsletterul

și fii la curent cu cele mai noi oferte!

Te poti dezabona oricand prin accesarea URL-ului din subsolul email-ulurilor primite.