Desi credem ca ii cunoastem foarte bine pe cei dragi, de cele mai multe ori este dificil sa alegem intocmai modelul sau dimensiunea ideale pentru ei. Cel mai elegant, inspirat, practic si apreciat cadou pe care il poti face unui purtator de ochelari si nu numai, este Cardul Cadou OPTIblu.

Fie ca este iti este prieten apropiat, din familie, persoana draga, profesorul preferat sau un coleg, cu siguranta se va bucura de o noua pereche de ochelari de soare sau rame de vedere. Surprinde-l la ceas aniversar, cu prilejul unei ocazii deosebite, recompenseaza-l sau ofera-i pur si simplu o atentie. Este un cadou memorabil din care isi va cumpara exact ce isi doreste!

Alege valoarea cardului cadou

Card Cadou 200 Lei
Card Cadou 350 Lei
Card Cadou 500 Lei
Card Cadou 1000 Lei
Adauga in cos

Cardul Cadou OPTIblu poate fi utilizat in toate magazinele si este valabil pentru o singura achizitie in termen de un an de la data emiterii. Este disponibil cu valorile prestabilite si este usor de utilizat, fiind prezentat la casa de marcat, obligatoriu insotit de bon fiscal sau factura, care sa faca dovada achizitiei. Livrarea se face in ambalaj cadou, ce poate fi personalizat.


Abonează-te

la newsletterul

și fii la curent cu cele mai noi oferte!

Te poti dezabona oricand prin accesarea URL-ului din subsolul email-ulurilor primite.