Victoria Beckham

Victoria Beckham este o femeie de afaceri, creatoare de moda, cantareata, scriitoare si actrita britanica. Ea a devenit cunoscuta la sfarsitul anilor ’90, odata cu intrarea ei in formatia Spice Girls. Dupa despartirea de Spice Girls, aceasta a urmat o cariera solo, cea mai buna clasare a sa fiind pe locul doi, in UK Singles Chart.

Succesul Victoriei a luat proportii mari, insa, cand a decis sa devina creatoare de moda. In 2008 isi lanseaza prima colectie de rochii, iar apoi, avand suportul criticilor de moda, Victoria Beckham isi extinde liniile de productie, creand modele impresionante de genti, ochelari si pantofi. 2013 este anul in care isi lanseaza primul magazin online, iar un an mai tarziu, apare in Londra, primul magazin fizic Victoria Beckham. In prezent, cifra de afaceri a brandului a ajuns la aproape 50 de milioane de dolari, cu o previziune de ascensiune in urmatorii ani.    

Ochelarii de soare Victoria Beckham se definesc prin detalii rafinate, textura de calitate si design luxuriant. Colectia de ochelari este una creata in intregime manual in Italia, utilizand tehnici artizanale si cele mai bune materiale. Procesul de fabricatie dureaza in jur de 4 saptamani si include 37 de pasi, controlati atent in permanenta. Cu un design contemporan, OPTIblu iti aduce ochelarii Victoria Beckham, pentru ca tu sa simti confortul si stralucirea pentru care acestia au fost creati.

victoria

Catalog

Pret
1037lei - 2279lei
Culoare Rama
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Victoria Beckham

Nu exista produse pentru acest producator.