Versace

Gianni Versace, este o marca ce produce vestimentatie de calitate superioara, infiintata de Gianni Versace, in anul 1978. Cunoscuta sub numele scurt, Versace, casa de moda si-a deschis primul magazin in Milano, devenind apoi unul dintre cele mai populare branduri fashion din lume. In prezent, Versace proiecteaza, produce si vinde accesorii, parfumuri, produse beauty si mobilier.

Gianni a ales, ca logo pentru brandul sau, personajul din mitologia greaca, Medusa, deoarece ii facea pe oameni sa se indragosteasca subit de ea si ramaneau captivi in vraja sa. Versace spera ca produsele lui sa aiba acelasi efect asupra clientilor sai. Si asa s-a si intamplat. Vedete precum Elton John, Michael Jackson, Madonna sau Cher au colaborat, de-a lungul vremii, cu celebrul designer.

Linia de ochelari de soare Versace este orientata spre publicul tanar, atat fizic cat si spiritual. Ceea ce face colectia de ochelari Versace sa fie unica este numarul infinit de stiluri, forme si culori disponibile pentru a se potrivi oricaror dorinte si exigente. In catalogul OPTIblu, gasesti perechea ideala pentru tine!

versace

Catalog

Pret
519lei - 1099lei
Dimensiunea Ramei
Culoare Lentile

Lista de produse dupa producator Versace

Afiseaza 1 - 1 din 1 articol
Afiseaza 1 - 1 din 1 articol