Tom Ford

Tom Ford este un designer american, ce a dus prestigioasa casa de moda Gucci pe culmile succesului, in anii ’90. Indeplinind rolul de director de creatie, acesta a fost responsabil cu designul a mai multor ramuri de productie, de la haine si pana la parfumuri. In cei 10 ani de activitate la Gucci, Tom a reusit sa ridice vanzarile giganticului  brand cu pana la 1 miliard de dolari.

In 2004, Tom Ford a parasit compania Gucci, cu gandul de a-si crea propriul brand, ceea ce s-a si intamplat in anul 2005, cand si-a prezentat prima colectie de ochelari si articole de frumusete. Doar un an mai tarziu, Ford isi deschidea, in fata publicului larg, primul magazin in prestigiosul oras New York.

 Ochelarii de soare Tom Ford sunt caracterizati prin eleganta si rafinament. Adesea purtati de celebritati si personalitati, ochelarii Tom Ford diferentiaza luxul de banal. Farmecul acestor ochelari de lux ii face sa fie unii dintre cei mai populari ochelari de soare la nivel mondial, popularitate ce se regaseste acum si in catalogul OPTIblu.

ford

Catalog

Pret
703lei - 2389lei
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Tom Ford

Nu exista produse pentru acest producator.