Ray Ban

Atunci cand te gandesti la ochelari de soare de calitate, automat iti vine in minte brandul Ray Ban. Stilul atemporal, autenticitatea si libertatea de exprimare sunt valorile fundamentale ale brandulul, lider in productia ochelari de soare pentru toate generatiile. De la introducerea modelului iconic Aviator, creat pentru aviatorii Armatei Statelor Unite, Ray-Ban a fost in prim-planul schimbarii culturale, devenind un simbol al auto-exprimarii, purtat de celebritati si figuri publice din intreaga lume. Ray-Ban este un proiect italiano-american, creat in 1937 de compania americana Bausch & Lomb, care, in 1999, a fost vandut conglomeratului de optica, Luxottica Group.

Cele mai populare modele sunt Aviator si Wayfarer, dar sunt, totodata, si cele mai copiate. Trebuie sa fii foarte atent atunci cand achizitionezi o pereche de ochelari de soare Ray-Ban. Acestia trebuie sa cuprinda toate elementele distinctive ale producatorului: calitatea materialelor, logo-ul inscriptionat clar pe rama ochelarilor si lentila, dar si pachetul complet al accesoriilor cu care se livreaza perechea de ochelari.

Ochelari de soare Ray-Ban - in pas cu tendintele actuale

Ceea ce distinge Ray-Ban de multe alte marci de ochelari de soare de lux este dorinta lor de a tine pasul cu tehnologia. Ochelarii de soare Ray-Ban pot avea in componenta lentile polarizate sau fotocromatice dar mai ales, trebuie sa fie dotate cu filtru UV.

Sunt perfecti pentrua elimina reflexiile solare, ceea ce ii face sa fie purtati atat vara, in preajma apei, dar si iarna, pe zapada. Inca din anii ‘30, ochelarii de soare RayBan au fost un adevarat simbol american, asezat cu mandrie langa Louisville Slugger, Levi sau Mustang. Datorita vedetelor care au promovat de-a lungul timpului brandul Ray-Ban (Beyonce, Brad Pitt, David Beckham sau Justin Timberlake), marca populara de ochelari a reusit sa depaseasca tendintele de moda si, totodata, competitorii.

In plus, au supravietuit perioadei disco, in care se purtau ochelari mai funky, iar acum sunt purtati de milioane de oameni din toate lumea. OPTIblu aduce aproape de tine notorietatea brandului Ray-Ban si iti da posibilitatea sa iti exprimi si tu, la randul tau, personalitatea. Ochelarii de soare Ray-Ban se remarca datorita calitatii, a liniilor bine definite si al lentilelor premium.

Catalogul OPTIblu iti pune la dispozitie numeroase modele de ochelari Ray-Ban. Alege in functie de stilul tau si lasa ochelarii sa iti completeze tinuta. Nu numai ca vei fi 100% protejat de razele UV, dar vei arata extraordinar in orice moment al zilei.

Stilul atemporal, autenticitatea si libertatea de exprimare sunt valorile fundamentale ale companiei Ray-Ban, un lider in ochelari de soare pentru generatii. De la introducerea modelului iconic Aviator, creat pentru aviatorii Armatei Statelor Unite, Ray-Ban a fost in prim-planul schimbarii culturale, devenind un simbol al auto-exprimarii, purtat de celebritati si figuri publice din intreaga lume.

Brandul, ce defineste un anume stil de viata, s-a alaturat Grupului Luxottica in 1999, fapt ce a facut ca Ray-Ban sa isi accelereze considerabil distributia.

ray ban

Catalog

Filtre active :
  • Categorie : Ochelari de vedere
Material
name_product_page
stock_shop_g_37
stock_shop_g_75
stock_shop_g_82
stock_shop_g_159
stock_shop_g_160
stock_shop_g_163
stock_shop_g_164
stock_shop_g_155
stock_shop_g_185
stock_shop_g_186
stock_shop_g_2030043238
stock_shop_g_2030043239
stock_shop_g_2030043179
stock_shop_g_2030043222