Prada

Brandul Prada a fost infiintat in 1913, de catre Mario si Martino Prada, in Milano, Italia. Initial, numele sau a fost Fratelli Prada (fratii Prada), iar domeniile de activitate constau in productia de bunuri din piele si, mai tarziu, importul de cufere de calatorie si posete. Acesta a fost startul brandului Prada, ce astazi este sinonimul excelentei in furnizarea produselor de lux pentru clienti pretentiosi.

Prada se diferentiaza de restul caselor de moda prin cea mai buna calitate si cele mai moderne linii de design, atunci cand vine vorba de bunurile comercializate. Fie ca e vorba de haine, pantofi, parfumuri sau accesorii, brandul se face cunoscut prin valoarea oferita clientilor sai. In momentul de fata, Prada este unul dintre cele mai mari si mai faimoase simboluri din moda internationala.

Caracteristicile laudabile ale brandului Prada se regasesc acum si in colectia de ochelari de soare, alaturi de un stil aparte, eleganta iesita din comun si calitate fara compromisuri. Ochelarii Prada sunt destinati atat barbatilor, cat si femeilor. Orice model din aceasta colectie va intari, cu siguranta, stilul si personalitatea celui care il poarta.

OPTIblu aduce luxul pentru accesoriile tale! Alege modelul care te incanta cel mai mult si iesi in evidenta prin calitate si rafinament.

prada

Catalog

Pret
599lei - 1989lei
Dimensiunea Ramei

Ochelari de soare Prada + rame ochelari de vedere

Afiseaza 1 - 3 din 3 articole
Afiseaza 1 - 3 din 3 articole