Porsche Design

Studioul Porsche Design a fost iniintat in anul 1972, de catre profesorul Ferdinand Alexander Porsche, nepotul fondatorului Porsche si designerul simbolului masinilor sport, Porsche 911. De-a lungul deceniilor, multe accesorii pentru barbati, cum ar fi ceasuri, ochelari de soare si ustensile de scris, au fost create si vandute sub marca Porsche Design.

In 1978, Porsche Design prezinta modelul spectaculos de ochelari P’8478, unul dintre cele mai apreciate modele de ochelari de soare din toata lumea. El a fost purtat de Yoko Ono, o cantareata japoneza de renume, pe multe dintre copertile albumelor sale. Inovatia continua si materialele noi aparute, au dus la nasterea ulterioara a modelului P’8254, construit in intregime din titan, acesta cantarind doar 120g.

Toata activitatea Porsche Design se distinge prin claritatea si functionalitatea produselor, selectie atenta a materialelor si personal de calitate. Brandul combina maiestria traditionala cu tehnologia moderna, totul pentru a crea produsul perfect. Vezi care ti se potriveste tie, in colectia OPTIblu!

porsche

Catalog

Pret
741lei - 1449lei
Culoare Rama
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Porsche Design

Nu exista produse pentru acest producator.