Pomellato

Pomellato se numara, in momentul de fata, printre primele 5 companii de bijuterii si accesorii din Europa, dupa cifra de afaceri. Brandul a fost creat in 1967 de Pino Rabolini, tot atunci fiind introdus conceptul de pret-a-porter, un termen ce sustine ca bijuteria nu este doar un simbol de a-ti arata statutul social, ci un accesoriu ce poate fi purtat zi de zi si in orice moment, care poate fi schimbat precum hainele.

Luxul pietrelor pretioase este adus acum si in colectia de ochelari de soare Pomellato. Formele neconventionale si voluptoase ale ramelor Pomellato exprima eleganta, rafinament si incredere, calitati cu care o femeie se poate mandri, atunci cand poarta o asemenea pereche de ochelari. Pomellato reprezinta echilibrul perfect intre precizia artizanala si gratia atemporala.

Pomellato introduce in fabricarea produselor cele mai bune materiale, pentru a-si intari pozitia cand vine vorba de calitate: acetat de celuloza, titan ultra-usor si otel inoxidabil cu un colorit inconfundabil. Lentilele Pomellato, de asemenea, sunt fabricate dintr-un material rezistent la lovituri si garanteaza 100% protectie impotriva razelor ultraviolete. Ele sunt rezistente la zgarieturi si sunt tratate astfel incat sa aiba proprietati superhidrofobice si de anti-reflex.

pomellato

Catalog

Pret
639lei - 1279lei
Culoare Rama
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Pomellato

Nu exista produse pentru acest producator.