Polaroid

Edwin Land, nascut in Connecticut, este omul care a inventat polaroidul, primul materal polarizator din lume, creat pentru uz comerical. Ulterior a fondat compania Polaroid Corporation, careia i-a deschis portile in anul 1937.

Producatorul a dat, initial, spre folosinta ochelarii de zi Polaroid, primii ochelari de soare cu un filtru polarizator. Cand vine vorba de a fi serios despre tehnologia lentilelor, Polaroid este un brand pe care te poti baza mereu. Polaroid a fost lider in cercetarea si dezvoltarea ochelarilor timp de multi ani si, pana in prezent, continua sa creeze cele mai avansate lentile combinate cu cele mai noi modele de ochelari. Lentilele au fost dotate cu tehnologia patentata Thermofusion si Ultra-Sight de catre Polaroid.

Fiecare obiectiv vine cu o tehnologie cu 9 lentile infuzate, fiecare obiectiv avand un rol diferit de jucat. De asemenea, ramele Polaroid, confectionate din plastic si metal de inalta calitate, au o greutate scazuta, ceea ce fac ochelarii sa fie usor de purtat si transportat. Pe langa designul curat si de calitate, ochelarii de soare Polaroid mai au o functie inteligenta, care i-a facut destul de populari printre pescari sau navigatori, dar si printre soferii care petrec mult timp pe sosele. Este vorba de capacitatea lentilelor de a reduce reflexiile cauzate de suprafate plate, cum ar fi luciul apei, suprafata drumului sau al zapezii. In 2018, a lansat Heritage, un proiect unic care reuneste colectii din diferite epoci, cu piese originale revizuite si regandite in conformitate cu cele mai recente tendinte.

Astfel, Polaroid reia, in ziua de astazi, istoria marcii inceputa in 1930. Fiecare colectie contine linii atemporale, ce se desavarseste intr-o estetica ce trece dincolo de tendintele modei. Colectia Heritage este un omagiu adus uimitoarei activitati a brandului, dar si a capacitatii de inovare, lucru ce caracterizeaza dintotdeauna marca Polarid.

Cand cumperi Polaroid, cumperi un produs pentru o viata. Dupa ce a trecut o serie de teste si a fost analizat indeaproape, fiecare produs trece printr-o serie de teste standard si devine ceea ce este astazi, perechea de ochelari perfecta, care iti completeaza stilul cu succes.

Unde gasim ochelari de soare Polaroid?

In ziua de astazi, timpul este o resursa pe care o cheltuim foarte atent. Ne alegem cu grija evenimentele si oamenii care sa faca parte din viata noastra. Iar cand vine vorba de cumparaturi, ne dorim ca ele sa nu dureze foarte mult, pentru a ne bucura si de lucruri mai importante pentru noi.

De aceea, alegerea unui magazin online ca loc de a-ti face cumparaturile este cea mai buna optiune. Catalogul OPTIblu iti aduce cele mai noi modele de ochelari Polaroid, pentru ca tu sa iti imbogatesti colectia cu cei mai calitativi ochelari de soare.

Cand vine vorba de a fi serios despre tehnologia lentilelor, Polaroid este un brand pe care va puteti baza mereu. Polaroid a fost lider in cercetarea si dezvoltarea ochelarilor timp de multi ani si, pana in prezent, continua sa creeze cele mai avansate lentile combinate cu cele mai noi modele de ochelari.

Lentilele au fost dotate cu tehnologia patentata Thermofusion si Ultra-Sight de catre Polaroid. Fiecare obiectiv vine cu o tehnologie cu 9 lentile infuzate, fiecare obiectiv avand un rol diferit de jucat.

De asemenea, ramele Polaroid, confectionate din plastic si metal de inalta calitate, au o greutate scazuta, ceea ce fac ochelarii sa fie usor de purtat si transportat.

Produsul pe viata: Cand cumperi Polaroid, cumperi un produs pentru o viata. Dupa ce a trecut o serie de teste si a fost analizat indeaproape, fiecare produs trece printr-o serie de teste standard si devine ceea ce este astazi.

Design-uri atragatoare si variate, modelele Polaroid sunt ideale pentru a multumi toate gusturile.

Comanda online ochelari de soare Polaroid

Catalog

Filtre active :
  • Categorie : Ochelari de soare
Material
Cod Charisma
name_product_page
Forma Ramei