Persol

In 1917, Giuseppe Ratti, fotograf si prorietar la Berry Opticians, incepe se produca ochelari cu proprietati tehnologice avansate, ce indeplineau exigentele pilotilor si soferilor din acea perioada: confort la purtare, protectie si vedere optima. Ochelarii aveau lentile rotunde, fumurii, cu margini de cauciuc, ce se fixau de cap cu o banda elastica. Mai tarziu, acest model de ochelari, datorita ingeniozitatii lui, ajungea sa fie purtat de mai multe forte militare si aeriene, inclusiv SUA.

In 1930 se definitizeaza brandul Persol ce vine din expresia "Per il sole" si inseamna "pentru soare", clarificand functia lor principala.

Caracteristicile acestui produs fara cusur erau design-ul perfect, lentilele de cristal, Sageata Argintie ce simbolizeaza logo-ul companiei, care in acelasi timp, are si o functie practica, si brevetul Meflecto, un sistem dezvoltat de creatori ce consta in rame flexibile, ce ofera un maxim de confort.

In Anii 80 si 90, din dorinta de a testa calitatea produsului lor in conditii extreme, producatorii au folosit ochelarii in numeroase expeditii desfasurate in desert si la altitudini mari. In acest sens, Persol a sponsorizat intreaga echipa Pharaohs Rally, in cadrul circuitului Dakar, in 1991.

De-a lungul anilor, multe personalitati au ales brandul Persol, promovandu-i calitatea si caracteristicile unice: personalitati din lumea sportului, oameni de afaceri de top si vedete din lumea cinematografului.

La OPTIblu, tu duci istoria ochelarilor Presol mai departe, alaturi de calitatea ce i-a consacrat inca de la inceputuri.

persol

Catalog

Pret
679lei - 1599lei
Culoare Rama
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Ochelari de soare Persol

Nu exista produse pentru acest producator.