Comenzile plasate in perioada 26.04-1.05 se vor procesa in data de 30.04, respectiv incepand cu data de 2.05. Echipa OPTIblu va ureaza Sarbatori Fericite! X

Oxydo

Oxydo este un brand propriu al grupului Safilo, companie ce creeaza, produce si distribuie ochelari de soare, de vedere,  ochelari de sky si casti pentru ciclism si sky. Produsele lor sunt confectionate in Italia, unde detin 3 fabrici. De asemenea, Safilo mai detine cate o fabrica in Slovenia, Statele Unite ale Americii si China. Popularitatea grupului ajunge pana in 130 de tari din intreaga lume.

Oxydo se adreseaza persoanelor ce ies din tipare, datorita stilului lor rafinat si original. Formele sale neobisnuite si detaliile nonconformiste fac ochelarii de soare Oxydo sa fie imposibil de ignorat. Brandul se deosebeste si printr-o alegere cel putin distinctiva, atunci cand vine vorba de culori si materiale folosite. Toate aceste caracteristici sunt puse laolalta intr-un stil ingrijit si elegant.

De la o persoana obisnuita pana la una de afaceri, de la un sportiv pana la un hipster, Oxydo vine cu cate un model pentru fiecare. Completeaza-ti tinuta, fie ca mergi la un eveniment business, la un concert, cu prietenii la o terasa sau la o intrecere sportiva. OPTIblu si Oxydo iti aduc cei mai cool ochelari de soare cu care sigur nu vei ramane neobservat.

oxydo

Catalog

Pret
369lei - 1749lei
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Oxydo

Afiseaza 1 - 27 din 27 articole
Afiseaza 1 - 27 din 27 articole