Owlet

Cu o colectie de peste 900 de modele de ochelari, destinati atat copiilor si adolescentilor, cat si adultilor, ramele ochelarilor Owlet sunt realizate din metal sau plastic de cea mai buna calitate. Acestea asigura confortul purtarii lor in fiecare zi, astfel: colectia de copii prezinta balamale flexibile, adultii pot schimba lentilele dupa bunul plac, iar adolescentilor li se prezinta cele mai noi trend-uri. Owlet este un brand ce indeplineste toate nevoile celui care poarta ochelari, la un pret convenabil.

 

Disponibili in culori vibrante, forme clasice, dar si moderne, materialele utilizate garanteaza folosirea indelungata, pentru ca tu se te bucuri de perechea de ochelari cat mai mult timp. Fiind construiti cu atentie la detalii, Owlet concureaza cu succes altor brand-uri renumite, in ceea ce priveste aspectul sau calitatea oferite.

 

Regasesti in catalogul OPTIblu brand-ul Owlet, care iti pune la dispozitie o variatate de culori, forme si stiluri. Ochelarii combina estetica si calitatea materialelor intr-o asa maniera, incat vei fi surprins de produsul final al celor de la Owlet. Cauta in diversitatea de modele clasice sau moderne, culorile si formele tale preferate si iesi in evidenta cu cele mai noi modele de ochelari.Owlet

Catalog

Pret
69lei - 109lei
Dimensiunea Ramei

Ochelari de vedere Owlet

Afiseaza 1 - 2 din 2 articole
Afiseaza 1 - 2 din 2 articole