Oliver Peoples

Oliver Peoples este un brand american de ochelari, infiintat in 1987 si detintut, in prezent, de grupul Luxottica. Ochelarii Oliver Peoples se vand in magazinele proprii, online, dar si in magazinele de moda sau mall-uri din intreaga lume. Designul acestora este gandit in birourile din Los Angeles, dar ochelarii sunt produsi in fabrici din Italia si Japonia.

Cultura unica din Los Angeles, cu elemente de muzica, film si fashion, reprezinta in continuare inspiratia pentru produsele Oliver Peoples. Brandul a avut, inca de la inceput, pasiune pentru maiestria superioara implicata in procesul de productie, pentru originile sale din California si pentru abordarea unica a luxului. Ca o declaratie a brandului, acesta nu s-a bazat niciodata pe recunoasterea logo-ului, ci mai mult pe legatura dintre producator si clientii care au aceeasi filozofie ca a lor.

Vino sa descoperi ochelarii de soare Oliver Peoples! OPTIblu te pune in legatura cu luxul si eleganta, pentru ca tu sa arati chic oriunde te-ai duce.

oliver

Catalog

Pret
840lei - 2029lei
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Oliver Peoples

Nu exista produse pentru acest producator.