New York Yankees

New York Yankees este o echipa masculina de baseball profesionist din cartierul Bronx, New York. Echipa este atat de populara incat a devenit un brand in sine, recunoscut la nivel mondial. Odata cu cresterea notorietatii, au inceput sa comercializeze diverse articole sportive pe care le poti vedea in orice colt al lumii. Pe langa tricouri, bluze sau sepci, brand-ul a lansat in 2009 linia de productie a ochelarilor, care a fost constant imbunatatita, iar in momentul de fata isi prezinta cu mandrie produsele de calitate.  

Oferind modele indraznete, ce se potrivesc stilului urban si activ al oamenilor din ziua de astazi, New York Yankees intra in forta pe piata ochelarilor de vedere, producand nu numai modele ce se caracterizeaza prin stilul elegant al ramelor, ci si prin calitatea si confortul oferit de acestea.

La OPTIblu iti pui in valoare latura sportiva cu o pereche de rame de vedere New York Yankees! In cazul in care esti fan al echipei din New York sau pur si simplu ai nevoie de niste ochelari de vedere de calitate, trebuie neaparat sa vezi noile modele de pe site. Gasesti stilul preferat doar in catalogul OPTIblu!

yankees

Catalog

Pret
96lei - 349lei
Dimensiunea Ramei

Rame de vedere New York Yankees

Afiseaza 1 - 14 din 14 articole
Afiseaza 1 - 14 din 14 articole