Nano Vista

Firma este o noua linie de ochelari proiectata in Spania utilizand cele mai noi tehnologii. Ramele sunt fine, flexibile si fara parti metalice. Nano Baby propune un concept nou de tip 2 in 2, facandu-l o alegere foarte sigura pentru copii si bebelusi. Va fi o alegere excelenta pentru copilul tau activ. Ochelarii de soare si de vedere Nano Baby sunt alegerea perfecta pentru copii si bebelusi, cu varsta cuprinsa intre 0 si 4 ani.

Acesti ochelari utilizeaza un material termoformabil cu rezistenta ridicata. Mai mult decat atat, ei sunt cu 35% mai usori decat ochelarii de acetat si mult mai durabili.

Aceasta colectie se evidentiaza prin flexibilitatea sa. Este perfecta pentru copii, deoarece materialul din silicon si designul evita necesitatea pauzelor.

Aceste perechi de ochelari sunt complet reglabile pentru fiecare copil. In plus, marca ofera o gama larga de forme si culori. Oftalmologii recomanda ochelarii acestei marci deoarece proiectantii sai au luat in considerare criteriile medicale esentiale pentru a oferi celor mici cea mai buna viziune si confort.

nano

Catalog

Pret
65lei - 299lei
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Ochelari Nano Baby si Nano Kids

Filtru
pe pagina
Afiseaza 1 - 45 din 71 articole
Afiseaza 1 - 45 din 71 articole