im-01_1.png
No. 1 in Calitate in domeniul optica medicala
Cea mai mare diversitate de produse
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Comanda onlineRidicare din magazin

Nano Baby

Firma este o nouă linie de ochelari proiectată în Spania utilizând cele mai noi tehnologii. Ramele sunt fine, flexibile și fără părți metalice. Nano Baby propune un concept nou de tip 2 în 2, făcându-l o alegere foarte sigură pentru copii și bebelusi. Va fi o alegere excelentă pentru copilul tău activ. Ochelarii de soare și de vedere Nano Baby sunt alegerea perfecta pentru copii și bebelusi, cu vârsta cuprinsă intre 0 și 4 ani.

Acesti ochelari utilizează un material termoformabil cu rezistență ridicată. Mai mult decât atât, ei sunt cu 35% mai ușori decât ochelarii de acetat și mult mai durabili.

Această colecție se evidențiază prin flexibilitatea sa. Este perfecta pentru copii, deoarece materialul din silicon și designul evită necesitatea pauzelor.

Aceste perechi de ochelari sunt complet reglabile pentru fiecare copil. În plus, marca oferă o gamă largă de forme și culori. Oftalmologii recomandă ochelarii acestei mărci deoarece proiectantii sai au luat în considerare criteriile medicale esentiale pentru a oferi celor mici cea mai bună viziune și confort.

nano

Catalog

Pret
209lei - 299lei
Dimensiunea Ramei

Ochelari Nano Baby si Nano Kids

Afiseaza 1 - 30 din 30 articole
Afiseaza 1 - 30 din 30 articole