Mykita

Mykita Haus este fondata in 2003 de catre Mortiz Krueger, Phillip Haffmans, Daniel Haffmans si Harald Gottschling. Aceasta firma, cu sediul in Berlin, este specializata in rame unice si de inalta calitate. Toate ramele sunt realizate sub un singur acoperis, combinand materialele si tehnologia de ultima ora cu lucrul de mana traditional.

O cautare constanta a inovatiei, utilizarea vizionara a materialelor si o vasta experienta in designul ochelarilor sunt elementele definitorii ale colectiilor Mykita. Un factor cheie in succesul companiei este filozofia sa de business, filozofie ce reuneste expertize din toate disciplinele sub un singur acoperis.

Este prospera pe puterea unei retele autonome care permite cercetarea interdisciplinara si transferul de tehnologii. Aceasta mentalitate atotcuprinzatoare se reflecta si in magazinele MYKITA - conceptul unic de vanzare cu amanuntul reuneste principiile de proiectare proprii ale firmei cu o precizie optica realizata in Germania.

Colectiile de ochelari MYKITA sunt disponibile in magazinele proprii din Berlin, dar si Paris, New York, Los Angeles, Washington, Copenhaga, Monterrey, Cartagena, Zurich, Zermatt, Viena si Tokyo, precum si in OptiBlu si magazine de moda din peste 80 de tari.

mykita.jpg

Catalog

Pret
509lei - 2489lei
Dimensiunea Ramei

Ochelari Mykita

Afiseaza 1 - 38 din 38 articole
Afiseaza 1 - 38 din 38 articole