Miu Miu

Miu Miu este un brand de haine si accesorii ce se adreseaza exclusiv femeilor non-conformiste si cu spirit indraznet. Miu Miu a fost creat in 1993, de catre Miuccia Prada si este un sub-brand al companiei Prada. Numele vine de la porecla creatoarei de moda.

Abia in 2012, Miu Miu reuseste sa imbine cu succes influentele retro cu trendurile contemporane, atunci cand lanseaza modelul de ochelari de soare Culte, ce devine cunoscut in lumea intreaga.

Ochelarii Miu Miu improspateaza si completeaza garderoba oricarei femei cu ajutorul culorilor si al materialelor inovatoare. Stilul lor este unul casual, dar cu o nota subtila de rafinament. Ramele ochelarilor Miu Miu sunt din cele mai diverse forme: rotunde, patrate, forme geometrice neregulate supradimensionate sau forma ochiului de pisica. Avand in vedere variatatea de forme si culori, Miu Miu este alegerea sigura a femeii increzatoare, indraznete si mereu in cautarea de noi ocazii in care sa isi evidentieze stilul iesit din comun.

Daca iti doresti sa lasi o impresie excelenta oriunde te-ai duce, ochelarii de soare Miu Miu sunt alegerea ideala. Gaseste-ti forma si culoarea potrivita, in colectia OPTIblu si ia-ti doza de incredere de care ai nevoie!

miumiu

Catalog

Pret
729lei - 2019lei
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Miu Miu

Nu exista produse pentru acest producator.