Maui Jim

Maui Jim a luat nastere in 1980, pe plajele excentrice si pline de culoare din Hawaii. Avandu-l ca fondator pe Jim Richards, brandul a devenit cunoscut pe continentul Americii abia in 1988, cand distribuiorul Bill Capps a recunoscut potentialul ochelarilor de soare Maui Jim.

Observand nevoia oamenilor de a fi protejati de soarele mult prea puternic din Hawaii, Maui Jim aduce o tehnologie inovatoare aplicata lentilelor, numita PolarizedPlus2. Aceasta face ca persoanele care poarta ochelarii de soare sa fie protejati 100% de razele UV si, in plus, culorile medului inconjurator devin mult mai vii si mai vibrante.

De-a lungul timpului, colectia Maui Jim s-a extins de la 7 modele, la peste 125, toate avand lentile polarizate si oferind protectie impotriva razelor UVA si UVB. Locatia de baza se afla tot in Hawaii, unde brandul isi creaza si testeaza, in continuare, modelele.

OPTIblu iti aduce, impreuna cu ochelarii de soare Maui Jim, lumea plina de culoare din insulele Pacificului. Alege modelul care ti se potriveste si bucura-te de soare din plin!

maui

Catalog

Pret
863lei - 1829lei
Culoare Rama
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator Maui Jim

Nu exista produse pentru acest producator.