Comenzile plasate in perioada 26.04-1.05 se vor procesa in data de 30.04, respectiv incepand cu data de 2.05. Echipa OPTIblu va ureaza Sarbatori Fericite! X

Matthew Williamson

Un absolvent al prestigiosului colegiu Central Saint Martins, Matthew Williamson si-a lansat brand-ul in 1997, cand debutul sau a fost prezentat de supermodelele cu renume mondial, precum Kate Moss, Jade Jagger, Helena Christensen si Diane Kruger.

Eticheta sa de lux este recunoscuta pe plan mondial pentru utilizarea imprimeurilor vibrante, estetica boema si atentia la detalii. Inspirat de influentele globale si artistice, colectia de haine este completata de o gama de ochelari de soare. Oferind ochelari intr-un sortiment variat de modele, ramele contemporane primesc accente inspirate de vintage.

Detaliile fluorescente ale designerului, formele de ochi de pisica, lentilele supradimensionate si desenele metalice imbinate pentru creearea acestor ochelari de soare, se pot regasi pe lista dorintelor oricarei femei.

Fara indoiala, modelele feminine si pline de farmec create de Matthew Williamson sunt o sarbatoare a culorilor si printurilor calidoscopice. Marca britanica este renumita in intreaga lume pentru motivele ei vibrante. Completeaza-ti aspectul cu aceste accesorii jucause.

matthew-williamson.jpg

Catalog

Pret
564lei - 1459lei
Dimensiunea Ramei
Culoare Lentile

Ochelari Matthew Williamson

Afiseaza 1 - 7 din 7 articole
Afiseaza 1 - 7 din 7 articole