im-01_1.png
No. 1 in Calitate in domeniul optica medicala
Cea mai mare diversitate de produse
Transport gratuit la comenzi peste 100 lei
Comanda onlineRidicare din magazin

Massada

Ochelarii de la Massada își au radacina in pasiunea pentru curiozitatea și admiratia profundă a lumii.

Baza procesului de design al mărcii este dat de o analiză conceptuală adâncă, inspirată din emoții, experiențe, studii și impulsuri estetice. Puteți vedea influența artei poetice în forma ramelor, in combinatia de culori și în textura inedita.

Fiecare piesă de ochelari reflecta atenția la detalii, de la proiectare la execuție. Ochelarii de soare și ochelarii optici sunt realizați manual în 3 fabrici din Italia, Polonia și Japonia, iar dezvoltarea unui design poate dura până la 12-18 luni.

Oameni pasionați de artă, cinefili, investitori, oameni ce aparțin industriilor creative, cei intelectuali sau celebrități, cu totii fac parte din clienții mărcii - cei ce se exprima liber si aduc valoare lumii in care traiesc.

Ochelarii de la Massada creează o identitate personală semnificativă. Stilul distinct definește înalta încredere în sine și caracterul curajos al oamenilor dispuși să-și prezinte individualitatea. Materialele de înaltă calitate din Italia se combina excelent cu un design elegant și fără cusur. Ramele sunt realizate manual, iar design-ul lor anunță o nouă abordare a purtării ochelarilor, unde oamenii tratează aceste produse ca un element distinctiv în imaginea și stilul lor.

massada

Catalog

Pret
499lei - 2259lei
Culoare Rama
Dimensiunea Ramei
Culoare Lentile

Ochelari de soare Massada

Afiseaza 1 - 9 din 9 articole
Afiseaza 1 - 9 din 9 articole