Massada

Ochelarii de la Massada isi au radacina in pasiunea pentru curiozitatea si admiratia profunda a lumii.

Baza procesului de design al marcii este dat de o analiza conceptuala adanca, inspirata din emotii, experiente, studii si impulsuri estetice. Puteti vedea influenta artei poetice in forma ramelor, in combinatia de culori si in textura inedita.

Fiecare piesa de ochelari reflecta atentia la detalii, de la proiectare la executie. Ochelarii de soare si ochelarii optici sunt realizati manual in 3 fabrici din Italia, Polonia si Japonia, iar dezvoltarea unui design poate dura pâna la 12-18 luni.

Oameni pasionati de arta, cinefili, investitori, oameni ce apartin industriilor creative, cei intelectuali sau celebritati, cu totii fac parte din clientii marcii - cei ce se exprima liber si aduc valoare lumii in care traiesc.

Ochelarii de la Massada creeaza o identitate personala semnificativa. Stilul distinct defineste inalta incredere in sine si caracterul curajos al oamenilor dispusi sa-si prezinte individualitatea. Materialele de inalta calitate din Italia se combina excelent cu un design elegant si fara cusur. Ramele sunt realizate manual, iar design-ul lor anunta o noua abordare a purtarii ochelarilor, unde oamenii trateaza aceste produse ca un element distinctiv in imaginea si stilul lor.

massada

Catalog

Pret
549lei - 2259lei
Culoare Rama
Dimensiunea Ramei
Culoare Lentile

Ochelari de soare Massada

Nu exista produse pentru acest producator.