Johnson and Johnson

Compania Johnson & Johnson activeaza in 3 domenii: farmaceutic, piata de consum si aparate medicale si de diagnostic si isi promoveaza lentilele de contact in cadrul celui din urma.

Johnson & Johnson Vision Care au intrat pe piata lentilelor de contact in anul 1982, cand au cumparat compania Frontier Contact Lenses, denumita mai tarziu Vistakon. Johnson & Johnson au creat atunci primele lentile de unica folosinta si primele lentile ce erau prescrise de catre medici in toata lumea: Acuvue Brand Soft Disposable Contact Lenses.

Vistakon incep sa produca un lot mare de lentile Acuvue, produse ce sunt comercializate si astazi in peste 70 de tari. Ele sunt cunoscute pentru protectia sporita, acuitate vizuala si confort superior.

In zilele noastre, tot mai multe persoane petrec ore in sir in fata calculatorului. Daca si tu esti una dintre persoanele care stau mult in fata unui monitor, alege lentilele Acuvue Oasys with Hydraclear Plus sau Acuvue Oasys for Astigmatism. Ele ofera confort pe durata intregii zile si reduce oboseala ochilor, atunci cand ziua se incheie. De asemenea, aceste doua modele de lentile ofera protectie impotriva disconfortului creat de aparatele de aer conditionat.

Lentilele de la Acuvue pot preveni oboseala ochilor ( 1-Day Acuvue Moist, 1-Day Acuvue Trueye, Acuvue Oasys for Astigmatism, Acuvue Oasys with Hydraclear Plus), uscaciunea oculara (Acuvue Oasys with Hydraclear Plus, 1-Day Acuvue Moist, Acuvue Oasys for Astigmatism) si afectiunile provocate de alergiile de sezon ( 1-Day Acuvue Moist, Acuvue Oasys for Astigmatism).

Pentru persoanele ce sufera de astigmatism, Johnson & Johnson propune Acuvue Oasys for Astigmatism sau Acuvue Toric, iar afectiuni precum miopia sau hipermetropia pot fi corectate cu 1-Day Trueye, 1-Day Acuvue Moist sau Acuvue Oasys with Hydraclear Plus. Toate lentilele de la Acuvue, disponibile pe OPTIblu, vin in varianta de folosire zilnica (de unica folosinta) sau cu posibilitate de inlocuire o data la doua saptamani.

Calitatea lentilelor poate fi testata de acum si pe OPTIblu. Alege lentilele de contact potrivite pentru nevoile tale si bucura-te de o vedere clara si confort la purtare.

Catalog

Pret
80lei - 259lei

Lentile de contact Johnson & Johnson

Afiseaza 1 - 10 din 10 articole
Afiseaza 1 - 10 din 10 articole