ILLESTEVA

Illesteva este un brand de ochelari independent, cu radacini in New York, dar cu linii de productie in Italia si Franta. Fondat in 2010, brandul se doreste a fi un pionier in industria ochelarilor, oferind produse de calitate premium, la un pret accesibil tuturor.

Cu ghidaje direct de la New York si inspiratie din intreaga lume, stilul ochelarilor de soare Illesteva se naste din splendoarea nesfarsita a mediului inconjurator. Pasiunea lor pentru designul modern se oglindeste in liniile ramelor de ochelari, ce au o eleganta aparte.

Ochelarii Illesteva sunt fabricati manual, de catre producatori de top din Italia si Franta. Aici sunt folosite cele mai bune materiale. Acetatul, inainte sa fie turnat spre a forma rama de ochelari, este amestecat manual. De aceea, nicio rama de ochelari Illesteva nu este la fel. Procesul de fabricare manuala al ochelarilor Illesteva dureaza pana la 90 de zile, fiind necesari 50 de pasi pana la realizare.

Avand aceste lucruri in vedere, OPTIblu te asigura ca primesti cele mai calitative produse de pe piata, fara sa faci compromisuri in materie de stil si eleganta.

illesteva

Catalog

Pret
538lei - 1569lei
Culoare Rama
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Lista de produse dupa producator ILLESTEVA

Nu exista produse pentru acest producator.