Hello Kitty

Hello Kitty (pe numele original - Kitty White) este un caracter fictiv produs de compania japoneza Sanrio. Este portretizata ca o pisica alba cu o funda rosie pe cap. Personajul a aparut pentru prima oara pe un portofel in Japonia, in anul 1974. De atunci, brand-ul a cunoscut o crestere vertiginoasa de mai mult de 1 miliard de dolari pe an si este destinat unei game largi de produse, de la articole de scoala si de fashion pana la bunuri de consum de inalta clasa.

 

Ochelarii produsi de Sanrio, compania din spatele brand-ului Hello Kitty sunt destinati fetitelor iar colectia prezinta rame realizate atat din plastic, cat si din metal in variatii de forme rectangulare si ovale. Fiecare rama de ochelari Hello Kitty este imprimata cu numele brand-ului si logo-ul reprezentativ, fiind echipati cu balamale pe arcuri, pentru mai multa mobilitate oferita copiilor.

 

OPTIblu iti aduce noua colectie de ochelari Hello Kitty, in diferitele lor forme si culori, atat de atragatoare pentru cei mici. Poate fi dificil ca un copil sa accepte sa poarte o pereche de ochelari, insa Hello Kitty iese in evidenta prin culorile, formele si desenele specifice, dar si datorita materialelor premium care ofera confortul celui mic in fiecare zi. Astfel, pentru cea mica va fi o placere sa isi faca aparitia purtand acest tip de ochelari. Daca iti doresti o pereche de ochelari de calitate pentru fetita ta, care sa ii si placa sa ii poarte, Hello Kitty este alegerea potrivita.

hk

Catalog

Pret
65lei - 272lei
Dimensiunea Ramei

Ochelari de vedere Hello Kitty

Afiseaza 1 - 44 din 44 articole
Afiseaza 1 - 44 din 44 articole