Gucci

Gucci este un brand italian ce produce bunuri de lux inca din 1921, anul in care a fost infiintat in Florenta, Italia. Fondatorul sau este Guccio Gucci, fiul unui mestesugar din Toscana, ce comercializa produse din piele naturala. Initial, Gucci a angajat muncitori calificati in mestesugurile din piele, care trebuiau sa fie extrem de atenti la finisarea produselor. Odata cu extinderea companiei, au intrat in scena masinile de cusut, ce s-au dovedit o metoda mult mai buna de a livra produsele la calitatea dorita de Gucci.  In ziua de azi, Gucci este brand-ul italian cu cele mai mari vanzari.

Liniile distinctive pe care Gucci le aplica produselor sale a facut ca brand-ul sa devina, la inceputul anilor 2000, unul dintre cele mai copiate brand-uri de fashion. Pentru prima data in industria modei, Gucci a atasat gentilor de mana, manere de bambus obtinute prin procesul de incalzire si turnare, in anul 1947. In 1960, apareau primele posete cu bretea de umar, iar in 1964 o schimbare semnificativa, ce a facut ca brand-ul sa fie recunoscut usor, a fost introducerea logo-ului format din dublarea literei “G”, folosit la catarame si alte accesorii.

In 1970 apareau si alte linii de productie, ce vizau ceasurile, bijuteriile, cravatele, dar si ochelarii de soare. Avand in vedere ca brand-ul trebuia sa isi pastreze notorietatea formata in jumatate de secol, accesoriile nu puteau fi private de atentia deosebita la detalii si de calitatea materialelor folosite in realizarea lor. Celebritatea brand-ului si superioritatea acestuia fata de alternativele existente, au atras atentia pana si celebritatilor din lumea sportului, dar si de la Hollywood: Jennifer Aniston, Mariah Carey, Kanye West sau Cristiano Ronaldo sunt doar cateva din personalitatile care duc numele Gucci mai departe, prin activitatea lor.

OPTIblu iti aduce ochelarii de soare Gucci, produsul unei cercetari continue ce a rezultat in caracteristici de calitate, exclusiviste si atentie impecabila la detalii. Descopera cele mai noi modele de ochelari Gucci si alege-ti perechea cu care vei impresiona!

gucci

Catalog

Pret
687lei - 1899lei
Dimensiunea Ramei
Culoare Lentile

Ochelari de soare Gucci + rame ochelari de vedere

Afiseaza 1 - 1 din 1 articol
Afiseaza 1 - 1 din 1 articol