Giorgio Armani

Giorgio Armani este un designer italian de notorietate, ce a pus bazele brandului Armani, in anul 1975. El si-a consolidat prezenta in industria modei prin designul deosebit si liniile caracteristice ale creatiilor sale. In momentul de fata, brandul Armani este unul dintre cele mai valoroase din lumea modei, cu un capital de 3.3 miliarde de dolari.

Se spune ca parfumurile, ceasurile, produsele cosmetice si ochelarii de soare sunt in stransa legatura cu moda si luxul, astfel, faptul ca mai multe case de moda isi extind liniile de productie pentru aceste categorii, nu este un lucru iesit din comun. Giorgio Armani nu face exceptie. Datorita vastei experiente in design si stil, Armani reuseste sa aduca concepte inovatoare si pe aceste linii, cu rezultate exceptionale in materie de cosmetice, ceasuri, bijuterii si ochelari.

Ochelarii de soare Giorgio Armani se definesc prin stil incomparabil si mereu viu. Viziunea lui Armani asupra creativitatii, cand vine vorba de designul ochelarilor, nu se refera doar la a intoarce capete pe strada, ci de a lasa o impresie buna, care sa dureze. Brandul Armani nu ar fi putut rezista fara amprenta ce o lasa din punct de vedere al calitatii produsului oferit: atentia la detalii, materiale de o calitate premium si confort superior, fiind caracteristicile care l-au facut pe Armani sa devina unul dintre cei mai in voga designeri de pe piata.

OPTIblu iti aduce acum colectia de ochelari de soare Giorgio Armani la un click distanta. Alatura-te celor pentru care stilul personal chiar conteaza si adauga un plus de splendoare accesoriilor tale!

           

Catalog

Pret
679lei - 1609lei
Dimensiunea Ramei
Culoare Lentile

Lista de produse dupa producator Giorgio Armani

Nu exista produse pentru acest producator.