GF Ferre

Fondatorul acestei companii italiene este Gianfranco Ferre. Prima colectie a brandului a fost dedicata in exclusivitate hainelor pentru femei . Pe masura ce popularitatea marcii Gianfranco Ferre a crescut, au aparut si alte oportunitati pentru clienti; acum puteti cumpara nu numai haine elegante pentru femei, ci si un costum de barbat elegant sau un parfum de lux de la acest brand. Desigur, nici linia de accesorii de la Gianfranco Ferre nu este de ignorat datorita faimei si calitatii sale. Ramele de ochelari ale acestei marci continua cu aceeasi stare de spirit ca toate celalalte elemente de la Gianfranco Ferre - fine, dinamice si moderne. O caracteristica distinctiva a marcii Gianfranco Ferre este considerata a fi adaugarea unei note contemporane la liniile clasice si solutiile de design indraznete, mentinând in acelasi timp traditiile.

Gianfranco Ferré a creat marca de ochelari de soare GF Ferré, starea de spirit inconfundabila a ochelarilor de soare GF Ferré fiind una tânara, lejera si plina de viata. Colectia este functionala, originala si inovatoare. Este o colectie cu forme ce au un impact imediat, materiale hi-tech si culori puternice.

Gianfranco Ferré iubea ochelarii de soare si ochelarii de vedere. Designerul faimos spunea ca "ochelarii de soare sunt cele mai potrivite accesorii ale carismei noastre. Acest obiect de zi cu zi are un potential emotional ridicat si exista in armonie directa cu personalitatea noastra, fiinta noastra si individualitatea noastra".

gf ferre

Catalog

Pret
176lei - 819lei
Culoare Lentile
Dimensiunea Ramei

Ochelari G.F Ferre

Afiseaza 1 - 6 din 6 articole
Afiseaza 1 - 6 din 6 articole