Fossil

Marca Fossil, infiintata in 1984 in Statele Unite ale Americii, nu numai ca a transformat conceptul ceasului, dar si-a extins gama de produse, urmand aceeasi estetica cu care s-a consacrat: un design modern, distinct, cu accente de epoca. Echipa de designeri de la Fossil se inspira din stilul de viata urban la moda, reusind sa furnizeze clientilor sai produse inovatoare si unice. Nu s-au limitat la produsul ce i-a consacrat, si anume ceasurile, astfel incat s-au extins si au marcat lumea modei cu modelele de genti, ochelari de soare si de vedere si accesorii. In aceeasi idee si viziune de brand, modelele lor sunt atemporale si se pot purta de catre oricine in orice moment al zilei, indiferent de anotimp.

Ochelarii de vedere Fossil se inspira din designul tipic al perioadei anilor 1920, combinat cu dorintele clientilor moderni. Aceasta filozofie "moda de epoca moderna" indica o estetica clasica, dar in acelasi timp contemporana. Ochelarii de vedere au modele de rame tineresti, sport, lejere si usor de purtat. De asemenea, lentilele sunt tratate astfel incat sa fie protejate de zgarieturi si lovituri, in timp ce tu te bucuri de o vedere optima. 

OptiBLU vine in ajutorul tau, cu cele mai noi oferte de ochelari de vedere Fossil. Cand vine vorba de ochii tai, alege calitatea de la Fossil! 

fossil.jpg

Catalog

Filtre active :
  • Categorie : Ochelari de vedere
Material
name_product_page
Forma Ramei
stock_shop_g_37
stock_shop_g_75
stock_shop_g_82
stock_shop_g_159
stock_shop_g_160
stock_shop_g_163
stock_shop_g_164
stock_shop_g_155
stock_shop_g_185