Emporio Armani

Giorgio Armani este un designer italian de notorietate, ce a pus bazele brandului Armani, in anul 1975. El si-a consolidat prezenta in industria modei prin designul deosebit si liniile caracteristice ale creatiilor sale. In momentul de fata, brandul Armani este unul dintre cele mai valoroase din lumea modei, cu un capital de 3.3 miliarde de dolari.

Emporio este un sub-brand al simbolului Giorgio Armani si se dedica in special accesoriilor, cum ar fi ceasurile sau ochelarii de soare. Brandul a luat nastere in anul 1980, dupa ce Armani a inregistrat un succes urias cu linia Giorgio Armani.

In materie de marketing, Armani a optat pentru strategii inovatoare, cum ar fi spot-uri TV si panouri de publicitate uriase. De asemenea, a creat si o legatura cu lumea cinematografiei, nu numai pentru expunere, ci si pentru a-si gasi inspiratie suplimentara. Brandul a atras numeroase personalitati de renume precum David si Victoria Beckham, Cristiano Ronaldo, Rafael Nadal sau Rihanna.

Ochelarii Emporio aduc cu sine materiale de o calitate exceptionala, un design perfect si detalii ce ii scot in evidenta in fata celorlaltor branduri. Luand in considerare prestigiul casei de moda Armani, OPTIblu te asigura ca nu vei fi dezamagit de imaginea ta din oglinda, atunci cand vei purta una din aceste perechi de ochelari de soare. Alege modelul care se potriveste stilului tau!

emporio

Catalog

Pret
369lei - 1109lei
Dimensiunea Ramei

Ochelari de soare Emporio Armani + rame de ochelari

Afiseaza 1 - 11 din 11 articole
Afiseaza 1 - 11 din 11 articole