Dolce Gabbana

Denumirea brandului Dolce&Gabbana vine de la alaturarea numelor celor doi designeri italienti Domenico Dolce si Stefano Gabbana, fondatori ai companiei inca din 1982. In prima faza, compania nu era decat un birou de consultari in privinta designului, insa brandul a crescut, prezentandu-si prima colectie pentru femei in 1985, iar in urmatorul an Domenico si Stefano deschideau primul magazin.

Au urmat mai multe prezentari dedicate femeilor, urmand ca abia in 1990 sa se lanseze prima colectie pentru barbati. Doi ani mai tarziu produceau primul parfum Dolce & Gabbana.

In 1998, insa, Dolce&Gabbana deschid linia de productie pentru ochelari de soare. Designerii italieni isi descriu stilul ca fiind ideal pentru spiritul tanar fermecator, ce nu urmeaza trenduri, ci le impun. De fapt, spun ca inspiratia lor vine de la tinerii care adora starurile rock si care au o imagine eclectica asupra lumii.

Notorietatea brandului Dolce&Gabbana ajunge si in magazinul OTPIblu. Fii tu rockstar-ul din cercul tau de prieteni, cu noua colectie de ochelari de soare D&G.

dolce

Catalog

Pret
659lei - 3899lei
Dimensiunea Ramei

Ochelari de soare Dolce & Gabbana

Afiseaza 1 - 1 din 1 articol
Afiseaza 1 - 1 din 1 articol