Diesel

Renzo Rosso, fondatorul brandului Diesel, si-a descoperit pasiunea pentru moda la varsta de 15 ani. El incepea atunci sa coasa blugi evazati, pe care ii purta el insusi sau ii vindea prietenilor. Mai tarziu, Renzo incepe cursurile de prelucrare a textilelor la un colegiu din Padua.

Diesel este un brand italian  ce produce haine din denim, incaltaminte si accesorii, insa acesta nu a fost numele lui initial. Dupa ce isi termina cursurile, Renzo se angajeaza la Moltex, un producator de confectii textile. La doi ani de la angajare, acesta foloseste un imprumut de la tatal sau si cumpara 40% din actiunile Moltex, ceea ce ii permite sa schimbe numele companiei in Diesel. In 1985, designerul italian cumpara si restul de actiuni pentru a deveni unicul proprietar al brandului. Atunci decide ca e timpul sa se extinda la nivel global.

De atunci si pana acum, Diesel si-a creat o imagine puternica pe piata mondiala, prin calitatea materialelor folosite si designul unic, design ce se poate observa mai ales in colectia de ochelari. Te va surprinde cu linii originale, moderne, ce scot in evidenta creativitatea inovatoare a brandului Diesel. De asemenea, ramele sunt confectionate din acetat de celuloza de o calitate premium, titan ultra usor si otel inoxidabil cu un colorit deosebit. Lentilele sunt construite dintr-un material rezistent la lovituri si zgarieturi, oferind 100% protectie UV, confort sporit si vedere optima.

La OPTIblu gasesti perspectiva unica a designerilor Diesel, dar si calitatea si reputatia ce au consacrat brandul de-a lungul anilor.  Purtand ochelarii Diesel, vei intoarce sigur privirile celor din jur.

diesel

Catalog

Filtre active :
  • Categorie : Ochelari de vedere
Material
name_product_page
stock_shop_g_37
stock_shop_g_75
stock_shop_g_82
stock_shop_g_159
stock_shop_g_163
stock_shop_g_164
stock_shop_g_155
stock_shop_g_185
stock_shop_g_186
stock_shop_g_2030043238
stock_shop_g_2030043179